Aika valuu käsistä...tänne olen kurkannut viimeksi ties milloin. Surullista. Uusi työpaikka tuntuu imevän mehut tehokkaasti. Sen lisäksi on alkanut työskentely kaupunginhallituksessa: varajäsenyys vaihtui jäsenyyteen ja toiseen varapuheenjohtajuuteen vuoden vaihtuessa. Kiitos siitä teille -äänestäjät! En itse, eikä varmasti kukaan muukaan, voinut kuvitella hallituksen jäsenyyttä (saati puheenjohtajuutta) ensikertalaiselle kristillisdemokraatille. Mutta niin vain kävi, tietysti osittain hyvien neuvotteluiden, joista en voi kunniaa ottaa itselleni. "Vanhat ketut" tiesivät, miten kortit pelataan.

Kaupunginhallitus antaa hyvän näköalapaikan koko kaupungin toimintaan. Työskentely vaatii paneutumista, istumalihaksia, ahkeruutta. Olen ilokseni löytänyt levon ja luottamuksen tähänkin työhön: tunnen esirukousten kannattelevan toimiani ja jaksamistani. Kiitos siitäkin.

Sitten iloisia perheuutisia: Meille on muutettu! Kaksi suloista pallonpyöreää kääpiöhamsterineitiä asettui eilen taloksi. Ihania ja iloisia veitikoita, Helinä ja Elli! Kuvaan sain kerrallaan vain yhden, sen verran vauhtia löytyy pienistä töpöjaloista. Asiantuntijoille kerrottakoon: Tytöt ovat campelleita, Helinä (Symphatil Kolibri) on sininen argente ja Elli (Symphatil Kiivi) vaalean sininen.

 

372851.jpg

372848.jpg